onderwijs

Drukwerk management en Huisstijl bewaking

 

het amsterdams lyceum

Een bestaande huisstijl restylen of een passende huisstijl ontwikkelen met als doel de identiteit van de school goed te vertalen. Deze nieuwe stijl vervolgens op elk vlak consequent doorvoeren zodat bij Open Dagen de presentatie tot in elk detail klopt met de eerste indruk van nieuwe leerlingen.

Wij kunnen extern PR advies geven, social media inzetten, website(s) ontwikkelen, advertenties concipiëren en fotografie verzorgen die een eigen signatuur heeft passend bij de identiteit van de school.

Wij produceren al jarenlang de rapportmappen, schoolgidsen, jaarboeken, ouder-bulletins voor onder andere het Amsterdams Lyceum, het Vossius Gymnasium en het Hervormd Lyceum Zuid.

mkb

Maximale grafische ondersteuning

 

wijnbar boelen boelen

Onze specialiteiten zijn: restylen van een huisstijl, een  website ontwikkelen of aanpassen, een promotie- of ansichtkaartactie verzinnen en grafisch realiseren. Voorts. Congres- en bedrijf brochures vervaardigen, drukwerkproducties begeleiden, advertentie(s) ontwikkelen, restaurantmenukaartmappen produceren, banners maken en veel andere grafische uitingen verzorgen.

Wij werken onder meer voor BureauKalker, Zorg in Beweging, Valina Proparties, Gauchos Claassen&Company, SixFineArt, Uitgeverij Interstat, Medicore, Boomstra Advocaten, Shirasagie, Wijnbar Boelen&Boelen, Berkennoten en vele andere.

Logodokter

Opgefrist en geoptimaliseerd

 

logodokter

De Logodokter is er voor elke onderneming die een bestaand logo wil opfrissen of een wat steviger facelift wil geven. Maar de Logodokter is er ook om een nieuw logo te ontwikkelen. Geen onderneming is hetzelfde en veel logo’s zijn tijdgebonden. Daarom is het zinnig de uitstraling van uw bedrijf met enige regelmaat onder de loep te nemen.