El Mar de Sloep

Zin in een tocht over de Amsterdamse grachten?  Helemaal op maat en naar wens?  Dat kan want Roland Boelen doet dat graag.  Hij is, tussen Mei en November, met regelmaat op het water te vinden in zijn sloep ‘El Mar’.  Roland vaart graag met mensen die Amsterdam via het water willen ontdekken of graag bijzondere, onalledaagse plekken in de stad willen verkennen.

Aan zijn overnaadse sloep ‘El Mar’ zit een verhaal vast. Want het is van oorsprong een redding- en roeisloep uit 1957,  gebouwd voor een coaster uit de stad Bodø, Noorwegen. Na de sloop van het moederschip in IJmuiden werden de vier sloepen verkocht waarvan ‘El Mar’ er dus een is. De inmiddels prachtig opgeknapte van dieselmotor en helmstok voorziene sloep garandeert een authentieke Amsterdam-ervaring voor maximaal zeven mensen.  Zeker in combinatie met de nodige wijn en spijs.  Veel is mogelijk en bespreekbaar dus indien je interesse hebt, neem dan gerust contact op met Roland.

Wil je weten wat anderen van de ‘El Mar’ vinden?…………..  Check dan:   https://www.facebook.com/pages/EL-MAR-de-sloep/212704678763649?fref=ts